Raspuns DGLP la solicitarile partenerilor sociali in cadrul CDS nr. 41, 10.04.2012

In cadrul sedintei nr. 41 a Comisiei de Dialog Social, care a avut loc in data de 10.04.2012, ora 14:00, la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, din Strada Apolodor, nr. 17, Latura Nord, Sector 5, Bucuresti, Sala Albastra, partenerii sociali prezenti au solicitat Directiei Generale Lucrari Publice mai multe informatii privind proiectul de act normativ prezentat.

Urmare a acestor solicitari, Directia Generala Lucrari Publice a transmis catre Secretariatul CDS datele solicitate de catre reprezentantii confederatiilor sindicale si patronale referitoare la Proiectul de Lege pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 68/2006 privind masuri pentru dezvoltarea activitatii in domeniul constructiilor de locuinte prin programe la nivel national si pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 74/2007 privind asigurarea fondului de locuinte sociale destinate chiriasilor evacuati sau care urmeaza a fi evacuati din locuintele retrocedate fostilor proprietari.

Va transmitem raspunsul directiei initiatoare a acestui proiect de act normativ si in cazul in care aveti alte puncte de vedere va rugam sa le transmiteti la adresele de e-mail: carmen.dumitriu@mdrt.ro si sabina.chachula@mdrt.ro.

Adresa RPDS completari solicitate in dialod social

observatii-desemnarea organismelor de evaluare