IMM Forum – Solutii pentru IMM-uri – 14-16 martie 2012

ROMEXPO, in parteneriat cu CAMERELE DE COMERT SI INDUSTRIE DIN ROMANIA, in colaborare cu GUVERNUL ROMANIEI, au deosebita placere de a va invita in perioada 14 – 16 martie 2012, la prima editie a evenimentului Forumul IMM-urilor care va avea loc in Bucuresti, la Centrul Expozitional ROMEXPO, Sala Titulescu.

Evenimentul va reprezenta un tur de forta al sectorului IMM-urilor si va fi inaugurat in prezenta Primului Ministru al Romaniei, Domnul Mihai Razvan Ungureanu, a reprezentantilor institutiilor si organizatiilor publice si private de profil, care se vor afla timp de trei zile fata in fata cu reprezentanti ai IMM-urilor din toata tara.

Forumul IMM-urilor reprezinta un bun prilej de interactiune a tuturor celor interesati de dinamica acestui sector cu scopul comun de dezvoltare a mediului de afaceri competitiv din Romania.

Reprezentarea la cel mai inalt nivel in cadrul acestui forum reprezinta dovada respectului si a responsabilitatii pentru dialogul cu reprezentantii IMM-urilor din Romania.

Va rugam sa ne trimiteti confirmarea participarii Dumneavoastra pana la data de 13.03.2012, la urmatoarea adresa de e-mail imm@romexpo.ro, sau prin inscrierea pe serviciul de invitatii on-line, disponibil la adresa: http://www.romexpo.ro/invitatie_online/29

 

 

Program_Forumul_IMM-urilor